Velikonoce a jarní menu

Sanduga

Praha 8 - Karlín

Degustační jehněčí menu

24.03.-28.03.2020

Team Sanduga fusion restaurant připravil pro milovníky jehněčího 5chodové degustační menu, které naplní všechny vaše nejtajnější chuťové touhy

24. 3. - 28. 3. máte jedinečnou příležitost ochutnat jehněčí pokrmy připravené na různé způsoby

........................................................

ŠPENÁTOVÝ KRÉM

sušené jehněčí maso, ostružina

JEHNĚČÍ CARPACCIO

brusinkový gel, marinované shimei, zauzený olej z mangalice

KONFITOVANÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO

šafránové rizoto, růžičková kapustička, sušená hlíva královská

DUŠENÁ JEHNĚČÍ PLEC

bramborovo - lanýžové pyré, plátky čerstvého lanýže, zelenina, lišky

TVAROHOVÉ KULIČKY

espuma, datle v přepuštěném másle, švestkový gel

Cena menu na osobu 1 250 Kč

Cena menu na osobu s párováním vín 1 850 Kč

Rezervace na telefoním čísle +420 773 938 433

Nabidká pláti 24.3-27.3 od 17:00; 28.3 celý den.

Velikonoce a jarní menu