Team Sanduga fusion restaurant připravil pro milovníky jehněčího 5chodové degustační menu, které naplní všechny vaše nejtajnější chuťové touhy
24. 3. - 28. 3. máte jedinečnou příležitost ochutnat jehněčí pokrmy připravené na různé způsoby
........................................................
ŠPENÁTOVÝ KRÉM
sušené jehněčí maso, ostružina
JEHNĚČÍ CARPACCIO
brusinkový gel, marinované shimei, zauzený olej z mangalice
KONFITOVANÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO
šafránové rizoto, růžičková kapustička, sušená hlíva královská
DUŠENÁ JEHNĚČÍ PLEC
bramborovo - lanýžové pyré, plátky čerstvého lanýže, zelenina, lišky
TVAROHOVÉ KULIČKY
espuma, datle v přepuštěném másle, švestkový gel
Cena menu na osobu 1 250 Kč
Cena menu na osobu s párováním vín 1 850 Kč
Rezervace na telefoním čísle +420 773 938 433
Nabidká pláti 24.3-27.3 od 17:00; 28.3 celý den.